Možemo li deinstalirati 2020?

Can we uninstall 2020., and install it again? This version has a Virus. [@theidealist]

Možda ne možemo deinstalirati 2020., ali sigurno možemo deinstalirati mnoge programe unutar sebe i baš sada uvidjeti koliko toga nema smisla, a usput dobijemo i koji šamar u vidu sirove istine, nebitno od koga!

Na nebu je ne baš najljepša konjukcija Marsa i Saturna, ali hajmo ju iskoristiti za rušenje strahova koje nosimo, kao i za suočavanje s promjenama koje ćemo uvidjeti unutar sebe. Energija se mijenja i postaje neukrotiva, promjenjiva, buntovna.

Mars sve tamo do 15.5. traži brze reakcije, ali svojevrsni rizik, pa ako ste u razmišljanjima i idejama oko nekih poslova, projekata – sada se traži ili nudi ta hrabrost, rizik, da ne kažem ludost da se uleti u to nešto. ipak, još ovaj tjedan probajte oprezno i ne na silu, o čemu god se radi – nikako, radi saturna koji još uvijek poziva na čekanje i odgađanje, umirivanje strasti i nemira kojih će sigurno biti do 15.5. evo čujem dijete u sobi do kako lupa po maloj boksačkoj vreći, jer je ljut i frustriran, pa eto, tako možemo i svi mi – izbaciti nagomilani bijes, svijesno, a ne čekati eksploziju 💥 pisao sam i u prethodnom postu o ovom aspektu, pa koga zanima, može pročitati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: